Tillbaka!

Det är ett tag sedan nu! Vi är väl medvetna om att vi har varit långsamma med uppdateringarna – senast det begav sig var för ett och ett halvt år sedan! Men det är som det är, det kan ibland vara svårt att hålla en sajt igång, och det är lätt hänt att man skjuter upp det där inlägget som man tänkt skriva till nästa vecka – som blir nästa månad, som blir… ja, ni vet hur det är! Men vi ska försöka bättra oss på den punkten, vi lovar och svär! Det kommer definitivt inte att dröja ett och ett halvt år till nästa inlägg.

Baby som sover.

Så här bra borde alla få sova.

Men nu var det inte det vi skull skriva om den här gången. I stället ska vi tala om någonting litet, i alla fall om man ser till en hel stadsdel. En stadsdel är upp byggd av hus, byggnader, parker, gator, trottoarer och så vidare. I bostäderna finns sedan flera rum, och vi tänkte nu zooma in på ett av de viktigaste av dem, sovrummet. En modern stadsdel kräver moderna bostäder, och moderna bostäder kräver moderna sovrum. Utan bra, moderna, sovrum kan en stadsdel aldrig kallas för framtidens. Till syvende och sist är det ju folket som bor i den som avgör hur en stadsdel upplevs och är. Och en befolkning som inte får en god natts söm kommer inte att bidra till en positiv stämning, detta oavsett om de i grund och botten är snälla och trevliga personer eller inte.

Sömn för framtiden
Det är mycket som ska till för att skapa framtidens sovrum. Belysningen måste vara den rätta, och med det menar vi i huvudsak att utomhusljuset ska kunna stängas ute på sommaren. Våra kroppar får svårt att somna om det är för ljust, och vaknar för tidigt av samma anledning. På vintern är det tvärtom, och mörkret gör att vi somnar tidigt och sedan får svårt att gå upp på morgonen när det fortfarande är beckmörkt. Då krävs starkt ljus i sovrummet!

Slutligen så sängen! En bra bekväm säng som passar dig och din rygg är ett måste. Ett bra sovrum kräver en bra säng, och det gäller inte minst för barbn. Där är det också viktigt att hårdheten är den rätta. En del behöver mjuka madrasser, andra hårda. Den tid då vi trodde att en modell passade alla är förbi. I framtidens sovrum har vi alla sängar som passar våra ryggar och på så sätt hjälper till att skapa en bra nattsömn. Hos Chilli.se finns mängder med sängvarianter, så att du kan börja skapa morgondagens sovrum redan idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *