Vi behöver dig

Det här är långt ifrån lätt att genomföra. Och vi hävdar inte heller att det här kommer att vara lätt. Det kommer vara svårt och komplicerat, men det är sällan så att sakerna som verkligen är värda att sträva efter är lätta. Man måste dock börja, någonstans, och det är det som vi nu gör med införandet av det här konceptet, med bilden av den hållbara staden som kommer att vara det som för människan vidare i utvecklingen.

Vi kan heller inte göra detta ensamma. Vi behöver all hjälp som vi någonsin kan få, det är därför väldigt viktigt att du som, liksom vi, brinner för att jobba för ett bättre samhälle och en ljusare framtid för våra invånare och klimatet tar kontakt med oss för att göra din del. För som vi tidigare sagt, att skapa detta kräver ett kollektivt ansvar där människor arbetar för och med varandra för att skapa det som vi alla vill ha.

Det kan tyckas övermäktigt. Det kan upplevas som en utopi. Men försöker man inte göra något åt samhällets problem så har vi redan misslyckats. Det är inte något vi är vana vid, och därför vill vi med detta initiativ visa på att det här är något som inte är dömt att misslyckas, för den mänskliga gemensamma kraften kan utföra stordåd, bara vi vill. Alla kan. Få vill.

Något som definitivt inte är speciellt svårt är kontakten. Du kontaktar oss allra enklast genom att höra av dig till vår gemensamma e-post, info@framtidsstaden.se, och visa att du också är en av dem som vill göra ditt samhälle till en bättre plats att leva på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *